Over mij

Jeanne: 
Ik heb jarenlange ervaring als consulent in de kunsteducatie, als docent en lesontwikkelaar. De verschillende werkzaamheden voor mijn bedrijf kun je samenvatten in een zin: ‘kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen’. Ook voor groepen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. 

Projecten ontwikkelen 
Er is zoveel te leren, te beleven en te zien in onze directe omgeving zonder dat we er weet van hebben. Ik vind het belangrijk om de culturele rijkdom bij archieven, in de bebouwde omgeving en bij kunstenaars toepasbaar te maken voor het onderwijs en voor sociale groepen zoals ouderen. Ik initieer zelf projecten en heb ervaring met fondswerving. 

Lesmateriaal schrijven, lesgeven
Naast het ontwikkelen van projecten heb ik ervaring in het schrijven van lesmateriaal in opdracht zoals voor Instituut Eye, Beeld en Geluid. Ik beschik over een heldere, bondige schrijfstijl en ben in staat het lesmateriaal te vertalen in creatieve opdrachten. Ik schrijf voor zowel basis als voortgezet onderwijs en voor diverse leeftijdsgroepen. Omdat ik regelmatig voor de klas sta heb ik actuele kennis over de school- en lespraktijk.
Voorbeelden van projecten en lesmateriaal, klik hier